Arena

Carbon AIR² Miesten Kilpapuku, musta

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 205,00
Määrä: kpl
Arena Carbon Air2 Jammer Miesten Kilpapuku. 

Tilattavissa nyt!.  

Arena Powerskin Carbon-AIR²  vie  Carbon Air kilpapuvun uudelle tasolle, toisinkuin aiemmassa versiossa puvussa ei ole kuumaliima tai neulottuja saumoja. Se on kehitetty yhteistyössä kilpauimareiden kanssa, jotta se on entistä optimaalisempi käyttömukavuudeltaan.
Puvun ulkopinta on valmistettu yhtenäisestä carbon- kankaasta, sen tarkotuksena on aktivoida kompressio, jolloin lihakset saavat juuri oikean määrän kompressiota. Puvun rakenne auttaa saavuttamaan maksimaalisen liikkuvuuden ja mahdollisimman laajat liikeradat. 

CARBON - mukava kompressio
Horizontaalisesti integroitujen Carbon kuitujen tarkoituksena on lukita venyvyys,  jolloin kompressio muokauttuu yksillöllisesti, optimaallisen liikelaajuuden saavuttamiseksi ja parantamaan käyttömukavuutta. 

SAUMATTOMUUS - kuin toinen iho 
Puku on valmistettu yhdestä kangaskappaleesta, koska puvussa ei ole saumoja, sen käyttömukavuus on suurempi ja se on myös märkänä kevyempi.  Saumattomuuden ansioista puku on helpompi pukea, mutta se tarjoaa saman kompressio kuin edeltävä malli. 

SISÄKANGAS- keveys 

Puvun sisäkangas on suunniteltu parantamaan liikeratoja ja auttamaan hengityksessä. Miesten puvussa se vähentään paineentunnetta lantion alueella, jolloin puku imee aiempaan vähemmän vettä ja parantaen liukuvuutta vedessä 

Kompressiontaso  2/5 - keskivahva
Mitoitukseltaan puku on sama kuin alkuperäinen Carbon Air -puku. Jos olet epävarma mitoista, olethan yhteydessä myyntiimme täällä 

FINA-hyväksytty 1.1.2019. 

Koot: International F55 – F85 
UK/USA 22” – 34” 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.