AJANVARAUS HIERONTAAN

Aquanetin Showroomin tiloista Lapintieltä Tampereelta, löydät nyt myös hierontapalvelut.
Tällä hetkellä meillä työskentelee kaksi koulutettua hierojaa. Molemmat hierojamme opiskelevat fysioterapiaa Tampereen ammattikorkeakoulussa.
 
Tällä hetkellä meillä koulutettuna hierojana työskentelee Mervi Nivala. Mervi opiskelee Tampereen ammattikorkeakoulussa fysioterapiaa. Hän valmistunut koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistosta joulukuussa 2017.
 
”Kokemusta on karttunut monipuolisesti erilaisista asiakkaista. Opiskeluaikana suoritimme hieronnan käytännönharjoittelua HIFK:n miesten jääkiekon SM-liigajoukkueen ja HJK:n miesten jalkapallon veikkausliigajoukkueen parissa sekä harjoitus- että otteluolosuhteissa. Joten kokemusta löytyy  huippu-urheilijoista, niska-hartiaseudun vaivoista kärsiviin toimistotyöläisiin .” Mervi
 
Terhi jäi vuoden 2020 lopussa opintovapaalle fysioterapian opintojen vuoksi. 
 
"Isokiitos kaikille asiakkaille kuluneista vuosista. On ollut ilo työskennellä teidän kanssa." Terhi


Miksi hierontaan?
  • Edesauttaa palautumista. Hieronta nopeuttaa palautumistasi ja on luonnollinen tapa vähentää stressiä, rentouttaa kehoa ja mieltä.
  • Parantaa aineenvaihduntaa sekä yleistä hyvinvointia. Hieronnassa käytetyt erilaiset otteet ja venytykset parantavat kudoksien aineenvaihduntaa, verenkiertoa sekä nestekiertoa soluihin, jolloin palaudut nopeammin ja jaksat paremmin töissä, kotona ja liikkuessa.
  • Ennaltaehkäisee vammoja. Aktiivisella kehonhuollolla ennalta ehkäiset erilaisia vammoja sekä edistät vammoja parantumista.
Hinnasto:
30min 24,-
45min 33,-
60min 42,-
75min 51,-
90min 60,-
120min 80,-

Saatavilla myös hierontalahjakortteja, joilla voit ilahduttaa ja huolehtia lähimmäisistäsi! Aikoja varattavissa nettiajanvarauksessa sekä suoraan minulta. Teen töitä myös viikonloppuisin, jos et löydä sopivaa aikaa kalenterista ota reippaasti yhteyttä.

Mervi Nivala 
p. 040 8470 826
 

Tuotteita ei löytynyt.