AJANVARAUS HIERONTAAN

Aquanetin Showroomin tiloista Lapintieltä Tampereelta, löydät nyt myös hierontapalvelut.
Tällä hetkellä meillä työskentelee kaksi koulutettua hierojaa. Molemmat hierojamme opiskelevat fysioterapiaa Tampereen ammattikorkeakoulussa.

Hei ! Olen koulutettu hieroja ja urheiluhieroja. Valmistuin Vuokatin Urheiluopistolta keväällä 2011 ja siitä lähtien olen tehnyt päätoimisesti hierojan töitä omassa yrityksessäni. Kokemusta minulla on hyvin erilaisista asiakkaista, nuoresta urheilijan alusta kansainvälisentason urheilijaan sekä paljon istumatyötä tekevien hartia jumituksista ja kaikkea siltä väliltä aina yli 90-vuotiaaseen asiakkaaseen. Jokaiselle asiakkaalle tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma. Työstäni on mahdollisuus saada lääkärin hierontalähetteellä korvausta työnantajalta tai sairauskassasta/vakuutuskassasta (esim. Tampereen Kaupungin työntekijät).

Vapaa-aikani vietän urheilun parissa. Kisaan kansainvälisissä uima-altaissa maailmalla räpyläuinnissa, tällä hetkellä parhaana saavutuksena on 1500m Euroopan mestaruus pronssi.

Miksi hierontaan?
  • Edesauttaa palautumista. Hieronta nopeuttaa palautumistasi ja on luonnollinen tapa vähentää stressiä, rentouttaa kehoa ja mieltä.
  • Parantaa aineenvaihduntaa sekä yleistä hyvinvointia. Hieronnassa käytetyt erilaiset otteet ja venytykset parantavat kudoksien aineenvaihduntaa, verenkiertoa sekä nestekiertoa soluihin, jolloin palaudut nopeammin ja jaksat paremmin töissä, kotona ja liikkuessa.
  • Ennaltaehkäisee vammoja. Aktiivisella kehonhuollolla ennalta ehkäiset erilaisia vammoja sekä edistät vammoja parantumista.
Hinnasto:
30min 24,-
45min 33,-
60min 42,-
75min 51,-
90min 60,-
120min 80,-

Saatavilla myös hierontalahjakortteja, joilla voit ilahduttaa ja huolehtia lähimmäisistäsi! Aikoja varattavissa nettiajanvarauksessa sekä suoraan minulta. Teen töitä myös viikonloppuisin, jos et löydä sopivaa aikaa kalenterista ota reippaasti yhteyttä.
Nähdään pian!
Terhi Ikonen
p. 050 533 8589
 

Tuotteita ei löytynyt.