Arena

Carbon AIR² Naisten kilpapuku, sininen

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 320,00
Määrä: kpl
Arena Carbon Air2 Naisten Kilpapuku. 

ENNAKKOTILAA PUKUSI NYT!
Toimitus helmi-maaliskuussa, kun puvut saapuvat maahan. Saat tarkemman tiedon toimituksesta sähköpostiisi.  

Arena Powerskin Carbon-AIR²  vie  Carbon Air kilpapuvun uudelle tasolle, toisinkuin aiemmassa versiossa puvussa ei ole kuumaliimattuja tai neulottuja saumoja. Se on kehitetty yhteistyössä kilpauimareiden kanssa, jotta se on entistä optimaalisempi verrattuna aiempaan malliin. 
Puvun ulkopinta on valmistettu yhtenäisestä carbon- kankaasta, sen tarkotuksena on aktivoida kompressio, jolloin lihakset saavat juuri oikean määrän tukea. Puvun rakenne auttaa saavuttamaan maksimaalisen liikkuvuuden ja mahdollisimman laajat liikeradat. 

CARBON - mukava kompressio
Horizontaalisesti integroitujen Carbon kuitujen tarkoituksena on lukita venyvyys,  jolloin kompressio muokauttuu yksillöllisesti, optimaallisen liikelaajuuden saavuttamiseksi ja parantamaan käyttömukavuutta. 

SAUMATTOMUUS - kuin toinen iho 
Puku on valmistettu yhdestä kangaskappaleesta, koska puvussa ei ole saumoja, sen käyttömukavuus on suurempi ja se on myös märkänä kevyempi. Saumattomuuden ansioista puku on helpompi pukea ja mukavampi päällä, mutta se tarjoaa saman kompressio kuin edeltävä malli. 

SISÄKANGAS- keveys 
Puvun sisäkangas on suunniteltu parantamaan liikeratoja ja auttamaan hengityksessä. Naisten puvussa tukipaneelit on sijoitettu rintakehän alueelle, niiden tarkoituksena on vähentää paineentunnetta rinnan alueella, jolloin uimari saa paremmin happea. Lisäksi puku imee aiempaan vähemmän vettä joka parantaa liukuvuutta vedessä 

Kompressiontaso  2/5 - keskivahva
Mitoitukseltaan puku on sama kuin alkuperäinen Carbon Air -puku. Jos olet epävarma mitoista tai sinulla on muuta kysyttävää puvusta, olethan aina yhteydessä myyntiimme ennen ostoa täällä 

FINA-hyväksytty 1.1.2019. 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.