Arena

Carbon Core FX Miesten kilpapuku, Bishamon

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 325,00
Määrä: kpl
Arena Warrior Bishamon Limited edition -kisapuku-uutuus vuodelle 2020! Uuden teknologian Powerskin Carbon Core FX on Arenan eniten kompressiota sisältävä kisapuku miehille. Uudenlainen tuplasaumausteknologia jalkojen ja pakaran alueella nostaa uimaria optimaaliseen uintiasentoon ja antaa maksimaalisen tuen. Puvun materiaali on samanlainen kuin edeltäjänsä, kauttaaltaan lihaksistoa tukevaa Carbon Cage -teknologiaa. Kompressio jakautuu tukipaneelien ansiosta tasaisesti luoden poikkeuksellisen keskivartalon tuen.  
Suurin muutos edeltäjiinsä tulee uudenlaisessa tuplasaumauksessa jalkojen takaosassa. Tuplasaumaus tarjoaa entistä taloudellisemman uintiasennon sekä jalkojen kannatuksen. Puvun etuosassa Bishamon-logo. 
 
 
Ominaisuudet: 
- FINA-hyväksytty 
- Ensiluokkainen kisapuku miehille 
- Korkein kompressio neljästä kisapuvusta 
- Uusi tuplasaumaus reisien takaosassa 
- Koot: INT 55 - 85, USA/UK 24-34" (vyötärönympärys) 
- Materiaali: 52 % polyamidi, 47 % elastaani, 1 % hiilikuitu 
 
Arena Bishamon-mallisto on luotu muistuttamaan siitä taistelijasta, joka asuu meidän jokaisen sisällä. Malliston avulla voimme olla rohkeimpia ja vahvimpia versioita itsestämme niin pienissä kuin suurissakin taistoissa. Kuvio on saanut inspiraationsa japanilaisesta Bishamon Kikko -kuviosta, joka symboloi taistelua ja voittoa. 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.