Carbon Core FX Naisten Kilpapuku, Sininen

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 415,00
Määrä: kpl
ENNAKKOTILAA UUSI VUODEN 2020 KISAPUKU Carbon Core FX NYT! 
Toimitus tammikuun 2020 aikana tilausjärjestyksessä! 


Carbon FX Naisten Kilpapuku, sininen
Arenan olympiavuoden puvuista ensimmäinen, on uudistettu malli Carbon Flex kilpapuvusta. Core puku on nimensä mukaisesti suunniteltu parantamaan erityisesti keskivartaloa tukea sekä nostamaan uimaria optimaaliseen asentoon uudenlaisella tuplateippauksella jalkojen ja pakaran alueella. 

Puku on suunniteltu lyhyemmille matkoille (alle 200m) ja sen kompressiotaso on 3,5/5 

Uudet ominaisuudet puvussa: 
  • RINTAKEHÄN VUORAUS Naisten puvussa on hiilikuituvuoraus rintakehässä, jota on tässä uudessa mallissa jatkettu korkeammalla jolloin se jättää aukon rintakehään ja antaa keuhkoille enemmän tilaa maksimoiden hapenoton ja säilyttäen kompressiotason. 
  • PARANNETTU TUKI LANTION ALUEELLA Lantion alueen tukipaneelia on parannettu, jonka tarkoituksena on auttaa uimaria säilyttämään optimaalinen uintiasento myös väsyneenä. Kompressio jakautuu tukipaneelien ansiosta tasaisesti ja tukee napakasti vartaloa. 
  • TUPLASAUMAUS/TEIPPAUS Tämän on suurin uudistus verrattuna edeltäjäänsä. Puvussa on uudenlainen tuplasaumaus jalkojen takaosassa ja pakaran alueella. Tämä tuo maksimaallisen tuen uimarille ja nostaa uimaria auttaen säilyttämään optimaalisen asennon. Tarkoituksena on vedenvastuksen vähentäminen. 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.