Arena

Carbon Ultra umpiselkäinen kilpa-asu

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 479,00
Määrä: kpl
Naisten PowerSkin Carbon-Ultra kilpauimapuku umpiselällä, FBSL-close.  
Sopii erityisesti selkäuintiin ja uimareille, jotka haluavat ylävartaloon enemmän tukea 
 
 
 
Powerskin Carbon Ultra kilpapuku sisältää aivan uudella tasolla olevan vartalon tuen ja liikkuvuuden hallinnan, joka on sisäinen rakenne puvun sisällä.  
Tämä on ULTRA LINK SYSTEM, jonka on suunniteltu optimoimaan uimarin fysiologisia ominaisuuksia. Tarkemmin kohdennetut kompressio vyöhykkeet tukevat vartaloa ja vähentävät turbulenssia ja vedenvastusta, se myös lisää tehokkuutta ja parantaa uimarin asentoa.  
• INFINITY-LOOP ominaisuuden suunnittelussa on hyödynnetty pitkän tutkimustyön tuomaa kokemusta ja tietoa lihaksista. Se on pitkä ja yhtenäinen tukiteippaus uimapuvun päällimmäisessä kankaassa, joka tukee ylävartalon lihaksia. Se yhdistää ylävartalon ja lantion samalla mahdollistaen vartalon vapaan kiertymisen uidessa. INFINITY-LOOP kulkee pakaralihasten kautta ja se auttaa pitämään lantion ylempänä ja vähentämään kehon kallistumista vedessä. Se mahdollistaa ihanteellisen vartalon asennon vedessä ja tehostaa vetojen voimaa. 
• X-PIVOT- älykästä kompressiota vartalon tukea. Sen tekee mahdolliseksi. X-PIVOT-ominaisuus, joka eristää ylävartalon liikkeen alavartalon liikkeestä. Strategisesti sijoitelluista teipeistä koostuva X-muotoinen tuki pitää ylävartalon ja alavartalon tärkeimmät lihakset vakaana ja tuettuina antaen samalla ylävartalon liikkua vapaasti. Liikkeen eristäminen parantaa käyttäjän suorituskykyä, sillä se antaa vartalon kiertyä kesken vetoa ilman, että vartalo kiertyy liikaa tai uimari menettää asennon. 
• ULTRA-COMPRESSION-PANEELIT on suunniteltu tuottamaan yhdessä uuden ULTRA-CAGE-materiaalin kanssa tietylle alueille lisäkompressiota. Monikerroksiset paneelit tukevat avainlihaksia ja muokkaavat niitä liikkeen suuntaisesti. Paneelit tekevät uimarin vartalosta virtaviivaisemman, mikä vähentää veden vastusta ja parantaa siten suorituskykyä. 
Powerskin Carbon Ultrassa on käytetty uutta kangasta, joka tarjoaa älykästä kompressiota. ULTRA-CAGE-kangas sisältää kolme kertaa enemmän Carbon kuitua kuin ennen, ja se on tiiviimmin kudottu. Se tarkoittaa sitä, että asu mukautuu tarkemmin uimarin vartalon muotoihin ja muokkaa vartaloa virtaviivaisemmaksi. Anisotrooppinen jousto mahdollistaa kankaan älykkään kompression. Se mahdollistaa erivahvuisen joustavuuden sivuttais- ja pystysuunnassa. ULTRA-CAGE-kankaan kompressio tukee vartaloa rajoittamatta liikkuvuutta. 
Koot:  
* International 28 - 38  
* USA/UK 22-32"  
 
Väri: Teräksen sininen/hopea  
Malli: Lyhytlahkeinen, umpiselkäinen. 
 
FINA Hyväksytty 
 
Kuinka valitset oikean kilpauimapuvun koon: 
Arena suunnittelee tarkoin valmistamansa kilpauimapuvut ja niiden koon on oltava oikea uimarin vartalolle. Kaikissa Arena kilpauimapuvuissa on sama mitoitus mallista riippumatta. Oikeankokoisen puvun valitsemisessa on apuna mittataulukko, josta näkee kilpauimapuvun optimaaliset vartalon mitat. Jotta puvun ominaisuudet mm kompressio, lihasten hapensaanti ja vartalon liikkuvuus toimivat optimaalisesti, kuten Arena on ne suunnitellut, on normaalisti vartalon mittojen oltava + - 2cm tarkkuudella ne, jotka on mainittu mittataulukossa. Mikäli vartalonmitat poikkeavat mittataulukon mitoista, kannattaa aina olla yhteydessä asiantuntevaan myyjään, joka auttaa oikean koon valitsemisessa. Huomioi myös se, että vääränkokoinen kilpapuku voi rikkoutua ja tällöin kyseessä ei ole tuote takuun alainen vika. Nämä kilpapuvut on suunniteltu pidettäväksi lyhyen uintisuorituksen  
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.