Jolyn - ostajan opas koot ja mallit

Jolyn on Californialainen merkki, jonka tuotteet valmistetaan vastuullisesti USA:ssa. Brändin missiona on valmistaa huippulaatuisia uimapukuja, jotka toimivat käytössä ja näyttävät hyviltä. Jolynin perustajat ovat itse uimareita, ja he haluavat valmistaa tuotteita, jotka istuvat täydellisesti, kestävät käyttöä sekä näyttävät hyviltä.

Kaikki Jolyn-uimapuvut on valmistettu kestävät 100% polyesteristä. Materiaali kestää hyvin klooria ja aurinkonvaloa, mutta tuntuu silti miellyttävältä vasten ihoa.
 
Koon valinta: Uimapuvut ja bikinit 

Jolyn-uimapuku pitää hyvin muotonsa, joten suosittelemme ottamaan oikean kokosi kokotaulukon mukaan. Uimapukumallit, joissa on säädettävä selkäosa auttavat sinua säätämään koon oikeaksi, vaikka et menisikään täysin kokotaulukkoon.

Alla oleva kokotaulukko on suuntaa antava, mutta koot vastaavat kuitenkin hyvin Suomen kokotaulukkoa. Jos menet kahden eri koon väliin, valitse niistä isompi. 
 
Uimapuvut Jolyn Kokotaulukko EU
EU- koko 32 34 36 38 40 42 44
Torso cm 139- 143 cm 144- 148 cm 149-153 cm  154-158 cm  159-163 cm 164-168 cm  169-173 cm 
Rinnanympäys 76-82 cm 83-87 cm 88-92 cm  93-97 cm 98-102 cm 103-107 cm  108-112 cm 
Lantionympärys 78-82 cm  83-87 cm  88-92 cm  93-97 cm  98-102 cm  103-107 cm 108-112 cm 
 
Bikinit Jolyn Kokotaulukko EU
EU koko AA A B C D DD
70 cm XS XS S M L  XL
75 cm XS S M L XL 2XL
80 cm  S S M L  XL 2XL
85 cm  S M L XL 2XL  
90 cm  M M L XL 2XL  

Bikinin alaosa Jolyn Kokotaulukko EU 
EU kokoXS XS S M L XL
lantio  86-91 cm  91-96 cm 96-101 cm  101-106 cm  106-111 cm 

Kaikissa kokoluokituksissa EU-koko vastaa Suomen naisten vaatekokoa.

Jos sinulla on pitkä selkä suosittelemme ottamaan yhtä kokoa isomman uimapuvun.
 
Uimapukumallit 

Jolyn -uimapuvun erityinen kangas nostaa sen käyttöikää huomattavasti, ja puku on suuniteltu kestämään klooria ja päivittäistä käyttöä. Kankaan lisäksi myös uimapuvun leikkaus vaikuttaa paljon sen istuvuuteen. Jolyn uimapuvuista löytyy kahta eri mallia; Fixed back ja Tie back. 

Fixed back- mallisia uimapukuja et voi säätää, mutta niissä on usein ristikkäinen selkäosa, joka jakaa painon tasaisesti. Jos uimapuvut painavat sinulla helposti hartioista, tai sinulla on haasteita löytää oikeata kokoa, suosittelemme sinulle Tie back-mallia, jossa pääset itse sitomaan uimapuvun ja sen avulla säätämään sen juuri sinulle sopivaksi. 

Kaikissa Jolyn-puvuissa on seuraavat ominaisuudet; 
  • Erittäin kestävä kangas vahvistetuilla ompeleilla.
  • Kangas: 100% Polyesteria
  • Vuorikangas: 100% Polyesteria
  • Kuminauhassa pieni määrä latexia
  • Säilytys: Huuhtele kylmässä vedessä ja ripusta kuivumaan
  • Valmistettu vastuullisesti USA:ssa

Tie back - Jackson
Tämä malli on yksi Jolynin suosituimmista, ja malli onkin ollut valikoimassa alusta asti. Malli istuu hyvin erityisesti pitkäselkäiselle säädettävien olkaimien ansioista, ja olkaimet pysyvät napakasti paikallaan myös uinnin aikana.

Mallissa on pyöreä pääntie ja avonainen selkäosa, joka antaa laajan liikkumanvapauden uinnin aikana. Malli on minimalistinen ja tyylikäs, ja yksiväristen solidien lisäksi saatavilla on myös hauskoja printtejä. 


Katso kaikki Jackson mallit täältä. 

TIe Back - Sateenkaari Gavin 
Tämä malli on Jolynin tunnisttettavin malli; minimalistinen ja näyttävä. Sateenkaari lantiolla on puvun juju ja katseenvangitseva yksityiskohta. Katso kaikki Gavin mallit täältä. 

Fixed Back - Julian 
Julian on Gavinin serkku yhtenäisellä selkäosalla ja puku pysyy hyvin päällä uidessa. Julian sopii niin rannalle kuin uima-altaaseen.


Katso kaikki Julian mallit täältä 

Fixed Back - Perry 
Perry-mallissa on Jolynin uimapuivista avonaisin selkäosa ja lisäksi hauskat olkahihnat. Puku sopii erityisesti uimarille, joka tarvitsee enemmän tukea rinnoille. 

Katso kaikki Perry mallit täältä. 

Fixed Back - Perry 
Tukevalla selkäosalla oleva kaunis uimapuku. Hieman korkeampi selkäosa ja vartaloa imarteleva malli. 


Katso kaikki Perry -mallit täältä. 

Fixed Back - Chevy ja Brandon 
Jolynin perusmalli sopii hyvin uimarille, joka haluaa hieman peittävämmän mallin. Sopii hyvin erimallisille vartaloille. Brandon -mallissa on erityisyytenä on sirompi selkäosa.


Katso kaikki Chevy mallit. 
Katso kaikki Brandon mallit.