ALE 37 %
  • Sonar 2017 Miesten märkäpuku
  • Sonar 2017 Miesten märkäpuku
  • Sonar 2017 Miesten märkäpuku
Orca

Sonar 2017 Miesten märkäpuku

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 250,00 399,00 €
Määrä: kpl

Uusi vuoden 2017 Sonar on hieno sekoitus joustavuutta ja kelluttavuutta. Puku tarjoaa enemmän joustavuutta kuin aiemmin ja se on nyt myös aktiivi- ja kilpatriathlonistille sopiva, erittäin laadukas märkäpuku. 

Tarkasti oikeisiin kohtiin laitetut Aerodome2 paneelit auttavat vartaloa pysymään oikeassa uintiasennossa.

Jos olet aiemmin ollut Sonar-puvun fani, niin tätä uutta mallia ei kannata missän nimessä jättää välistä vaan tykästyt myös tähän varmasti!

JOUSTAVUUS

Uusi, miellyttävä SuperStretch vuori ja InfinitySkin 1.5mm käsissä tarkoittaa, että Sonar on nyt joustavampi kuin aiemmin ja ote vedestä pysyy hyvänä myös märkäpuvun kanssa uidessa. Liikkuminen vedessä on luonnollista ja mukavaa. 

KELLUTTAVUUS

4mm Aerodome 2 takaosassa helpottaa uintiasennon pitämistä hyvänä.

Miehille ja naisille on tehty spesifioidut kelluttavuus paneelit, joten ominaisuudet ovat molemmille sukupuolille erityisesti suunniteltu.

NOPEUS

Puvussa on käytetty markkinoiden nopeinta SCS neopreenia, joka on päällystetty Yamamoto Neopreenilla lisäksi  pukuun on tehty Hydrolite paneelit paneelit sekä joustava päällyste joka päästää läpi vähemmän vetta parantaen kelluttavuutta sekä tehden puvun pinnasta erittäin sileän.Tämä tekee sonarista entistä nopeamman poistaa vaihtopaikalla. 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.