Rekisteriseloste

Aquanetti.fi -verkkokaupan asiakasrekisterin rekisteriseloste

1.Rekisterinpitäjä

Aqua Action Finland Oy
 Palmrothintie 2, 33950 Pirkkala (
Y-tunnus 2495403-6)2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Aqua Action Finland Oy, Tanja Ikonen , myyntiipäällikkö, puhelin 050 9744 350

3. Rekisterin nimi 
Aquanetti.fi –verkkokaupan asiakasrekisteri.

4. Henkilötietojen/asiakasrekisterin käytön tarkoitus

Rekisterin avulla hoidetaan verkkokaupan asiakassuhteita, tilauksia koskevia yhteydenottoja sekä sitä käytetään asiakkaan luvalla myös markkinointitarkoituksessa. Rekisteröityneet henkilöt ovat asiakassuhteessa Aqua Action Finland Oy:n kanssa.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavia asiakkaan tilauksen tai rekisteröitymisen yhteydessä Aqua Action Finland Oy:lle luovuttamia tietoja: Asiakkaan nimi, henkilötunnus, osoite- ja yhteystiedot verkkokaupasta tilattujen tuotteiden toimittamista ja laskuttamista varten. Rekisteriin tallennetaan myös koko asiakkaan tilaushistoria sekä tiedot tilausten käsittelystä sekä mahdollisista vaihdoista ja/tai palautuksista.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallentuvat tiedot asiakas on luovuttanut Aqua Action Finland Oy:n käyttöön tilatessaan tuotteita verkkokaupasta ja/tai rekisteröityessään verkkokaupan asiakkaaksi.

7. Henkilötietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja käytetään ainoastaan Aqua Action Finland Oy:n verkkokaupan asiakassuhteiden hoitamiseen ja tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Aqua Action Finland Oy/Aquanetti.fi toimittaa tilauksia vain Suomeen. Emme luovuta asiakasrekisterin tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakasrekisteri säilytetään palvelimella, joka on operaattorin valvotussa tilassa. Tilaan on pääsy vain nimetyillä operaattorin työntekijöillä. Rekisteriin pääsy vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämisen ja työasemat, joilta on pääsy rekisteriin on myös suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Kaikki käyttäjätunnukset ja salasanat ovat käyttäjäkohtaisia. Rekisteriä käyttävät vain nimetyt Aqua Action Finland Oy:n työntekijät. Operaattori suorittaa rekisterin varmuuskopioinnin päivittäin ja varmuuskopioita säilytetään lukitussa tilassa.