TIEDOTE: Koronaviruksen vaikutukset toimintaan

Koronaviruksen vaikutukset Aquanetin toimintaan

Koronavirus ravistelee niin Suomea kuin koko maailmaa. Vaikutukset ulottuvat laajasti niin vesiurheiluun kuin Aquanetinkin toimintaan. Pienenä suomalaisena pk-yrityksenä toivomme hartaasti, että asiakkaamme löytävät tuotteidemme pariin myös korona-aikana! 
 
Asiakaspalvelumme

Asiakaspalvelumme palvelee lyhennetyin aukioloin, ma-pe klo 10-14. Ota yhteys sähköpostitse, puhelmitse, viestillä tai facebookin kautta. Autamme mielellämme sopivien tuotteiden valinnassa! 
 

Myyntipisteemma uintikilpailuissa

Kaikki Suomen uimahallit ovat kiinni, ja uintikilpailut on peruttu toukokuun loppuun saakka. Myöskään Aquanetin kisamyyntejä ei täten paikan päällä ei järjestetä. Verkkokaupastamme kuitenkin löydät kaikki kisamyynneissä myytävänä olevat tuotteet ja alennukset.
 

Verkkokauppamme

Verkkokaupastamme voit tilata 24/7, ja tällä hetkellä toimitukset saadaan aivan normaaliin tapaan liikenteeseen. Yleisen mielialan piristykseksi lisäsimme myös verkkokauppaamme ison joukon tarjoustuotteita.

Mikäli verkkokauppa-asiointi askarruttaa tai tarvitset neuvontaa oikean koon tai mallin valitsemisessaa, saat osaavalta asiakaspalvelutiimiltämme neuvontaa myös puhelimitse tai sähköpostitse.

 
Myymälämme

Myymälämme Lapintiellä on toistaiseksi suljettu. Mikäli kuitenkin haluat tulla esimerkiksi sovittamaan tuotetta myymäläämme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin sovitaan sinulle yksityiskäynti!


Aquanettiläiset toivottavat hyvää vointia ja kärsivällisyyttä kaikille vesiharrastajille! <3