Tutustu BUFF Filter Mask -kasvosuojiin

Kasvojemme suojaamisesta on tullut jokapäiväinen rutiini ympäri maailman. Käytämme kasvomaskeja matkalla töihin ja asioille sekä monia tunteja työympäristössä tai mahdollisissa vapaa-ajan harrasteissa. Vaikka arkipäivämme saattavatkin näyttää ja tuntua hieman erilaisilta, on silti tärkeää että jokainen voi tuntea oman olonsa turvalliseksi mukavuudesta tinkimättä.

Valikoimaamme saapuneet säädettävät ja kevyet BUFF Filter Mask -kasvosuojat mahdollistavat mukavat ja turvalliset työpäivät. Kasvosuojien kolmikerroksinen vaihdettava suodatin takaa oikein käytettynä 98% filtteröintitehon, tinkimättä hengittävyydestä. BUFF Filter Mask -kasvosuojan säädettävät ja joustavat hihnat mahdollistavat täydellisen sopivuuden jokaiselle käyttäjälle ja vähentävät korviin kohdistuvaa rasitetta.

Kasvosuoja itsessään on konepestävä ja se koostuu kahdesta osasta. Kasvosuojan päälimmäinen kangas on COOLNET materiaalista (95% polyesteriä ja 5% elastaania) ja sisäinen suodattimen kangastasku (94% polyesteri on käsitelty biosidisella hopealla. Sisätaskun HeiQ Viroblock NPJ03 -käsittely estää bakteerien ja muiden mikrobien aiheuttamaa kontaminaatiota.

Suodatin on 100% polyesteria ilman sideaineita, lasikuitua, liimaa tai lateksia. Se on valmistettu kolmesta toisiinsa yhdistetyistä kerroksista, joista uloimmat kerrokset ovat vettä hylkiviä ja keskimmäinen nanokuitua. Suodatin toimi olosuhteet huomioon ottaen maksimissaan yhden käyttöpäivän.

BUFF Filter Mask -kasvosuojan käyttö on helppoa ja mutkatonta. Ennen käyttöä suodatin asetetaan kasvosuojan sisätaskuun. Varmista että suodatin on täysin litteä ja sovitettu taskun muotoon.

Kasvosuojan käyttö vaihe vaiheelta, kun suodatin on asetettu kasvosuojaan:
  1. Ennen kasvosuojan asettamista, pese kätesi huolellisesti.
  2. Aseta kasvosuoja kasvoillesi ja varmista, että se peittää suun ja nenän alueet.
  3. Aseta kasvosuojan ylempi hihna pääsi taakse ja säädä kasvosuojaa nenäsi ja korviesi suhteen sopivaksi.
  4. Aseta leualle ja säädä niskahihnat takaa.
  5. Kun olet saanut kasvosuojan asetettua paikalleen, vältä koskettamasta kasvosuojaa käsilläsi käytön aikana.
Käytetty kasvosuojat tulee poistaa kasvoilta huolellisesti, välttäen koskemista kasvosuojan etuostaan. Kasvosuoja on helpoin poistaa säätöremeistä vetämällä. Käytetty suodatin on laitettava suoraan roska-astiaan. Käytetyt kasvosuojat täytyy pestä 60 ºC pesulämpötilassa käytön jälkeen.

 

TUTUSTU TUOTTEISIIN