Vuokrattavat märkäpuvut saapuneet 2021 kesää varten!

Kesä ja avovesiuinti- sekä triathlonkausi lähestyvät vauhdilla! Jatkamme asiakkaiden pyynnöstä märkäpukujen vuokrausta myös kesänä 2021. Vuokrapukuina löydät meiltä orcan laadukkaat märkäpuvut. 

Vuokrapuku on kätevä kun haluat kokeilla pukua vedessä ennen ostopäätöstä tai jos haluat puvun käyttöösi vain tietyksi ajanjaksoksi esimerkiksi kisoja tai muuta avovesitapahtumaa varten.  

Vuokrapukuina meiltä löytyvät: 

Orca Predator 

  • koot miehille MT, 7, 8, 9
  • koot naisille S, M, L 

Orca 3.8.

  • koot miehille 6, MT, 9,10
  • koko naisille XS, S, M, L
Orca Swimrun Core (lyhyet hihat ja lahkeet)
  • koko miehille 6, MT, 7, 8, 9 
  • koot naisille XS, S, M, L


Mallit ovat vuosilta 2020-2021, myyntikappaleet näet: https://www.aquanetti.fi/markapuvut

Kyseisen linkin takaa löytyvät myös kokotaulukot, jotka pätevät myös vuokrapukuihin.
 

Vuokrapukujen hinnat
  • vuorokausi 10 €
  • viikonloppu pe-su 20 €
  • viikko 40 €

Pidemmät vuokrajaksot sovittaessa. 

Puvun voit varata itsellesi sähköpostitse: myynti@aquanetti.fiyhteydenottolomakkeemme kautta tai puhelimitse 0449768919. Varausta ei voi tehdä suoraan nettikaupasta.

Lisätietoja puvuista ja niiden vuokraamisesta saat ottamalla yhteyttä yllä mainituilla tavoilla.

Puvun vuokra maksetaan noudettaessa, varaudu todistamaan henkilöllisyytesi pukua noutaessa. 

Puvun nouto tapahtuu Tampereelta osoitteesta Lapintie 3 ennalta sovittuna ajankohtana tai jos haluat puvun postitse, niin tilaukseen lisätään toimitus- ja palautuskulut 13,90 €.

Vuokraehdot

Tutustu näihin etukäteen ja kysyt ennen vuokrausta mahdolliset kysymykset. 

Vuokraamalla puvun sitoudut seuraavin ehtoihin: 

1. Puku

a) Vuokranottaja sitoutuu huolehtimaan puvun kuin kuka tahansa vastuuntunteva henkilö huolehtisi omasta omaisuudestaan. Vuokranottajan on pidettävä välineet samassa kunnossa kuin ne luovutustilassa olivat. 

b) Puku on pidettävä lukitussa tilassa aikoina, kun ne eivät ole vuokranottajan hallussa.

c) Vuokranottaja sitoutuu palauttamaan välineet samassa kunnossa kuin ne luovutushetkenä oli, sinä ajankohtana, joka on mainittu kohteessa I.

2. Vastuu puvusta vuokra-aikana

Vuokraaja vastaa puvusta ja siihen kuuluvista varusteista niiden täydestä arvosta, kunnes välineet on palautettu vuokraamolle. Vuokranottaja on velvollinen korvamaan:

a) niistä vaurioista, jotka eivät ole normaalia kulumista tai eivät kuulu tehdastakuun piiriin (valmistusviat). Normaaliin kulumiseen lasketaan pienet vauriot neopreenissa. Jos pukuun tulee reikä, joka pitää paikata veloitamme 15 euron korjausmaksun.

b) kaikista vuokra-aikana hävinneistä puvuista tai laudan osista tai näihin tulleista vaurioista,jotka estävät puvun vuokran jatkossa. Poislukien a)kohdassa mainitut asiat. 

2.2. Vuokranottajan vastuu vaurioista, jotka ovat aiheutuneet vuokranottajan tahallisen välinpitämättömyyden takia, on täysi korvausvelvollisuus kaikista vaurioista. Suomen laki alkoholi ja päihteitten käytöstä soveltuu tähän tai vuokranottajan selkeästä vuokraehtojen rikkomisesta.

2.3. Vuokranottajan vapauttaminen vastuusta

Vuokranottaja vapautuu vastuusta korvaamaan niitä esineitä tai vaurioita, jotka vakuutusyhtiö tai vastuullinen osapuoli suostuu korvaamaan.

4. Vuokramaksu

Vuokramaksu sisältää vuokranottajan käyttöoikeuden pukuun ja sen mukana tuleviin varusteisiin vuokra-aikana. Lähetyskulut laskutetaan erikseen. 

5. Omistajan vastuu

Omistaja sitoutuu luovuttamaan varusteet vuokranottajalle sovittuna ajankohtana ja sovitussa paikassa. Omistaja sitoutuu toimittamaan varusteet sellaisessa kunnossa, jossa hän on vuokranottajalle ilmoittanut varusteiden olevan.

6. Miten vuokranottajan tulee toimia varkauden tai muun onnettomuuden sattuessa?

a) Vuokranottajan on välittömästi tiedotettava vuokranantajalle sattuneesta. Varkauden sattuessa vuokranantajan on myös ilmoitettava poliisille asiasta. Saatuaan tietoa tapahtumasta vuokranantaja neuvoo vuokranottajaa, miten tämän jälkeen tulee toimia.

b) Vaurion syntyessä vuokranottajan pitää toimia vakuutusyhtiön vaatimuksien mukaisesti, tunnistaakseen ongelman ja estääkseen uusien/pahempien vaurioitten syntymisen.

c) Jos vuokranottaja jättää yllämainitut toimenpiteet tekemättä, hän on täydessä vastuussa vuokranantajalle kaikista vaurioista.

7. Vuokranantajan vastuu puutteellisista varusteista

Mikäli vuokra-aikana ilmestyy puutteita varusteissa ja tästä tulee teknisiä tai vastaavia ongelmia, vuokranantajalla on velvollisuus huolehtia korjauksesta, paitsi jos ongelmat johtuvat vuokranottajan huolimattomuudesta. Jos vuokranantaja ei huolehdi tarvittavista korjaustöistä kohtuullisen ajan sisällä, vuokraottajalla on oikeus irtisanoa sopimus ja oikeus korvaukseen menetetystä ajasta.

8. Puvun  palauttaminen

a) Välineet on palautettava sovitussa paikassa ennen tai viimeistään vuokra-ajan viimeisenä päivänä. 

b) Jos vuokranottaja päättää palauttaa välineet ennen vuokra-ajan viimeistä päivää, hän ei ole oikeutettu korvaukseen ylijääneeltä ajalta.

c) Jos vuokranottaja jättää kohdassa a) (yllämainittu) asetetut ohjeet huomioimatta, vuokranantajalla on oikeus veloittaa vuokranottajalta tästä aiheutuvat kulut.

10. Erimielisyydet

Jos tämän sopimuksen toteuttamisesta syntyy sellaista kiistaa, jota molemmat osapuolet eivät saa sovittua keskenään, vuokranottajalla on mahdollisuus kääntyä kuluttajaviraston puoleen. Jos asiaa viedään oikeuteen, se tapahtuu vuokranottajan kotipaikkakunnalla, ellei tämä hyväksy asian käsittelyä vuokranantajan kotikunnassa.