Arena

W Rear Zip TriSuit ST Naisten triathlonasu, musta

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 149,90
Määrä: kpl
Nopea naisten mitoituksella oleva triathlon puku, joka toimiin niin lyhyillä Sprint-ja Citytriathlon matkoilla, kuin myös pitkilläkin matkoilla. Samalla puvulla kaikki lajit, jolloin ei kulu turhaan aikaa varusteiden vaihdossa. Puvussa suunnittelussa on otettu huomioon kaikkien lajien erikoispiirteet. Puvun oikea kompressio tukee lihaksia ja estää lihasvammoja. 
Vetoketjulla oleva selkäosa. Vettähylkivä säämiskä. Materiaalina kilpauinnista tuttu, nopea Powerskin ST X-Raptor. 
Edut lajeittain:  
• Uinti: Puvun materiaalin kitka on pieni ja tästä johtuen se on nopea. Se myös  
auttaa pitämään uima-asennon oikeana, jolloin uinti on nopeampaa. Puvun materiaali tukee lihaksia oikein, jolloin lihaksen tekemä työ suuntautuu oikeaan suuntaan, jolloin energiaa säästyy. Vartalon liikeradat uitaessa ovat luonnolliset, johtuen puvun leikkauksesta ja materiaalin elastisuudesta. 
• Pyöräily: Puku kuivaa erittäin nopeasti, kun vedestä noustaan. Puvun materiaali tukee lihaksia pyöräilyn aiheuttamalta tärinältä, jolloin lihaksien evät käytä turhaan energiaa tärinään, vaan eteenpäin viemiseen. Puku myös hengittää hyvin ja sen leikkaus on suunniteltu myös pyöräilyyn. Lisäksi puvussa on ohut, vettä imemätön säämiskä.  
• Juoksu: Puku hengittää hyvin ja materiaali tukee lihaksia juoksun aiheuttamalta tärinältä, jolloin lihakset eivät käytä turhaan energiaa tärinän vastustamiseen, vaan kaikki energia käytetään eteenpäin viemiseen. 
 
Koot: naisten XS-L 
 
FINA HYVÄKSYTTY KILPAPUKU 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.